روغن جوجوبا

(دیدگاه کاربر 2)

79,000 تومان

  • وزن:60 میلی لیتر
  • مرطوب کننده پوست
  • کلاژن سازی و جوانسازی پوست
  • بهبود چین و چروک پوست
  • آنتی اکسیدان و حاوی ویتامین E
  • ضد باکتری و ضد قارچ و ضد حساسیت
  • تسریع روند بهبود زخم و اثر آن
  • درمان آکنه
  • تسکین آفتاب سوختگی
  • کمک به رشد و ضخامت مو
  • تسکین دهنده اگزما ، پسوریازیس و سایر بیماری های خشک کننده پوست

روغن جوجوبا چیست؟

گیاه جوجوبا گیاهی دلپذیر و چند ساله است که در آمریکای شمالی می روید. نه تنها در آب و هوای سخت و بیابانی که می تواند بیشتر موجودات زنده را از بین ببرد، رشد می کند، بلکه یک آجیل با بسیاری از خواص درمانی نیز تولید می کند.

از مهره گیاه جوجوبا می توان روغن درست کرد. روغن جوجوبا آنقدر ملایم است که می تواند به عنوان روغن حامل برای مخلوط شدن با سایر روغنهای اساسی استفاده شود. همچنین می توانید به تنهایی نیز از آن استفاده کنید.

بسیاری از افراد از روغن جوجوبا به عنوان بخشی از برنامه روتین مراقبت از پوست خود استفاده می کنند. و دلایل خوبی نیز برای آن وجود دارد. شواهد زیادی وجود دارد که از روغن جوجوبای خالص به عنوان دارویی برای آکنه، خشکی پوست و سایر بیماری های پوستی استفاده می کنند.

در ادامه به فواید بینظیر روغن جوجوبا می پردازیم.

1. مرطوب کننده

روغن جوجوبا یک ماده مرطوب کننده عالی است. این روغن برای جلوگیری از، از بین رفتن رطوبت پوست به عنوان یک مانع محافظ مهر و موم عمل می کند. که این کار باعث می شود از ایجاد عفونت های باکتریایی ، آکنه و شوره سر جلوگیری کند.

مرطوب کننده
مرطوب کننده

2. ضد باکتری و ضد قارچ

روغن جوجوبا حاوی خواص ضد میکروبی و ضد قارچی است. تست های آزمایشگاهی Trust Source نشان داد که روغن جوجوبا همه گونه های باکتریایی یا قارچی را از بین نمی برد ، باکتری ها و قارچ های خاصی را که می توانند باعث سالمونلا ، عفونت E. coli و کاندیدا شوند از بین می برد.

ضد باکتری و ضد قارچ
ضد باکتری و ضد قارچ

3. آنتی اکسیدان و حاوی ویتامین E

روغن جوجوبا حاوی اشکال طبیعی ویتامین E است. این ویتامین روی پوست شما به عنوان یک آنتی اکسیدان تاثیر می گذارد. این بدان معنی است که روغن جوجوبا می تواند به پوست شما کمک کند تا، با استرس اکسیداتیو ناشی از مواجهه روزمره با آلاینده ها و سموم دیگر، مبارزه کند.

4. غیر فدوژنیک

اگرچه روغن جوجوبا یک ماده گیاهی است، اما آرایش آن بسیار شبیه روغن (سبوم) است که بدن شما به طور طبیعی تولید می کند و پوست شما نمی تواند تفاوت را تشخیص دهد.
این باعث می شود که روی پوست شما جمع نشود و منافذ پوست شما مسدود شود و منجر به چین و چروک کمتر و بروز آکنه کمتر شود.

روغن جوجوبا غیر فدوژنیک است
روغن جوجوبا غیر فدوژنیک است

5. ضد حساسیت

در سطح مولکولی ، روغن جوجوبا یک موم است. اگرچه می تواند به پوست شما جذب شود ، اما موم بودن آن باعث می شود تا یک لایه از مهر و موم تسکین دهنده بر روی سطح پوست ایجاد کند.
برخلاف سایر روغنهای اساسی گیاهان ، روغن جوجوبا به طور معمول تحریک کننده نیست. واکنش آلرژیک در اثر استفاده از این روغن بسیار نادر است.

6. کنترل تولید سبوم و چربی پوست

روغن جوجوبا تولید سبوم را تنظیم می کند، زیرا همانطور که گفتیم روغن جوجوبا بسیار شبیه روغن (سبوم) است که بدن شما به طور طبیعی تولید می کند.
وقتی روغن جوجوبا را روی پوست خود قرار می دهید ، پوست شما آرام و مرطوب می شود. این سیگنالی را به فولیکول های مو و عرق شما ارسال می کند که پوست شما برای آبرسانی به سبوم اضافی نیاز ندارد. این باعث می شود پوست چرب به نظر نرسد و از آکنه ناشی از مسدود شدن منافذ پوست جلوگیری می کند.

برای اطلاعات بیشتر مقاله بهترین روغن های طبیعی برای پوست صاف و درخشان را بخوانید.

7. کلاژن سازی و جوانسازی پوست

آنتی اکسیدان های موجود در روغن جوجوبا ممکن است به بدن شما در تولید کلاژن کمک کنند. کلاژن پروتئینی است که در پوست و مفاصل و همچنین قسمتهایی از بدن که از غضروف ساخته شده است وجود دارد.
با افزایش سن سطح کلاژن کاهش می یابد. این بخشی از دلیلی است که با افزایش سن ساختار صورت شما تغییر می کند و چین و چروک هایی روی پوست بوجود می آید.

کلاژن سازی و جوانسازی پوست با روغن جوجوبا
کلاژن سازی و جوانسازی پوست با روغن جوجوبا

برای اطلاعات بیشتر مقاله 5 روغن برتر ضد پیری برای جوانسازی پوست را بخوانید.

8- تسریع روند ترمیم زخم

روغن جوجوبا می تواند به عنوان تحریک کننده پوست به منظور ترمیم زخم استفاده شود. تحقیقات اولیه نشان می دهد که روغن جوجوبا سلول های پوستی شما را ترغیب می کند تا پس از جدا شدن یا خراشیدن، از یکدیگر جدا شوند.
این امر می تواند نشان دهنده دلیل توانایی روغن جوجوبا در درمان آکنه و اسکار آکنه باشد. خواص ترمیم کننده زخم روغن جوجوبا می تواند به غلظت بالای ویتامین E طبیعی موجود در روغن جوجوبا مرتبط باشد.

برای اطلاعات بیشتر مقاله بهبود اثر زخم ها با روغن های طبیعی را بخوانید.

9. تسکین دهنده اگزما ، پسوریازیس و سایر بیماری های خشک کننده پوست

روغن جوجوبا خاصیت ضد التهابی و درمانی دارد. استفاده موضعی از این روغن ممکن است به رفع خشکی ، پوسته پوسته شدن ، خارش و علائم مربوطه کمک کند.
افرادی که بیماری های التهابی پوستی مانند پسوریازیس و اگزما دارند ، روغن جوجوبا را به خصوص مفید می دانند.

روغن جوجوبا تسکین دهنده اگزما ، پسوریازیس و سایر بیماری های خشک کننده پوست
روغن جوجوبا تسکین دهنده اگزما ، پسوریازیس و سایر بیماری های خشک کننده پوست

10. تسکین آفتاب سوختگی

روغن جوجوبا یک ماده محبوب در برخی از محصولات ضد آفتاب طبیعی است. یک منبع معتبر نشان می دهد که ویتامین E ، اگر با سایر آنتی اکسیدان ها ترکیب شود ، می تواند از پوست شما در برابر آسیب های خورشید محافظت کند و روغن جوجوبا حاوی هر دو ماده است.
آسیب های ناشی از آفتاب می تواند باعث کمبود آب در پوست و پوسته پوسته شدن شود. روغن جوجوبا ویتامین E را بازیابی می کند ، سطح رطوبت را افزایش می دهد و باعث بهبودی می شود تا این علائم آفتاب سوختگی را تسکین دهد.

روغن جوجوبا تسکین آفتاب سوختگی
روغن جوجوبا تسکین آفتاب سوختگی

11. درمان آکنه

حداقل یک آزمایش بالینی نشان می دهد که روغن جوجوبا می تواند باعث جلوگیری از آکنه شود. روغن جوجوبا دارای عوامل ضد التهابی تسکین دهنده ، خواص درمانی ، مرطوب کننده و ضد میکروبی طبیعی است.
این خواص نشان می دهد که روغن جوجوبا می تواند به شما کمک کند تا از بیشتر شدن آکنه ها جلوگیری کرده و همچنین باعث بهبودی آکنه خفیف شود.

12. بهبود خطوط و چین و چروک پوست

هیچ تحقیقی وجود ندارد که جوجوبا را به طور مستقیم به درمان چین و چروک و خطوط ریز مرتبط کند ، اما سایر محصولات گیاهی با خاصیت آنتی اکسیدانی در بهبود قابلیت ارتجاعی پوست تاثیرگذار و مفید هستند.
این بدان معنی است که قدرت آنتی اکسیدانی روغن جوجوبا ممکن است به کند شدن علائم پیری در هنگام استفاده روی پوست کمک کند.

بهبود خطوط و چین و چروک پوست با روغن جوجوبا
بهبود خطوط و چین و چروک پوست با روغن جوجوبا

برای اطلاعات بیشتر مقاله 6 روغن طبیعی برای زیبایی افسانه ای صورت را بخوایند.

13. به حداقل رساندن زخم

مدت هاست که متخصصین بهداشت ویتامین E را برای کمک به زخم توصیه می کنند. اگر می خواهید ویتامین E را به عنوان درمانی برای رفع آثار زخم امتحان کنید ، روغن جوجوبا می تواند در روند بهبودی مفید باشد.
خواص طبیعی ترمیم زخم روغن جوجوبا همراه با محتوای ویتامین E ، می تواند ظاهر زخم را به حداقل برساند.

14. کمک به رشد و ضخامت مو

از آنجا که روغن جوجوبا ویژگی های زیادی از سبوم ، ترشح طبیعی پوست سر را دارد ، برای مو بسیار ایده آل است. همچنین مشکلی برای تعادل طبیعی در پوست سر یا موهای ما ایجاد نمی کند.
این روغن به طور عمیقی به ساقه مو نفوذ کرده و به عنوان یک مرطوب کننده عالی عمل می کند و چندین خاصیت درمانی دارد. استفاده منظم از روغن جوجوبا موهای شما را بدون وز می کند و به آن جلای غنی و درخشندگی می بخشد. بهترین قسمت این است که با کمک به رشد سلول های جدید مو ، رشد مو را تقویت می کند. این روغن در برابر شوره سر به خوبی عمل می کند ، بنابراین ریزش مو را کاهش می دهد و از مو ها محافظت می کند.

کمک به رشد و ضخامت مو با روغن جوجوبا
کمک به رشد و ضخامت مو با روغن جوجوبا

برای اطلاعات بیشتر مقاله بهترین روغن ها برای رشد و ضخامت مو را بخوانید.

نحوه استفاده روغن جوجوبا

برخلاف برخی روغنهای اساسی دیگر ، روغن جوجوبا نیازی به رقیق سازی ندارد و می توان آن را مستقیماً روی پوست قرار داد.
قبل از استفاده از روغن جوجوبا یا هر محصول آرایشی و بهداشتی ، برای اولین بار باید تست پچ کنید تا مطمئن شوید حساسیت ندارید. با دنبال کردن این مراحل می توانید تست پچ را انجام دهید:

  1. روی بازوی خود سه یا چهار قطره روغن جوجوبا بمالید.
  2. ناحیه را با باند بپوشانید و 24 ساعت صبر کنید.
  3. باند را برداشته و پوست زیر آن را بررسی کنید. اگر هیچ نشانه ای از کهیر ، قرمزی یا تحریک وجود ندارد ، با خیال راحت استفاده کنید.

نحوه استفاده از روغن جوجوبا به دلیل مصرف شما بستگی دارد. برای تسکین لب های خشک و ترک خورده می توانید از آن به عنوان مومیایی لب استفاده کنید و یا می توانید آن را به عنوان سرم ضد پیری،بر روی صورت خود قبل از خواب بمالید.
شما همچنین می توانید روغن جوجوبا را با سایر مواد طبیعی ضد آکنه مخلوط کنید، و به عنوان ماسک DIY برای بهبود آکنه استفاده کنید.
استفاده از روغن جوجوبا بر خلاف اکثر مواد تشکیل دهنده دیگر ، در اطراف ناحیه چشم بی خطر است ، به همین دلیل هم روغن جوجوبا جزو محبوب ترین روغن ها به منظور پاک کردن آرایش بخصوص آرایش چشم است.

نحوه استفاده روغن جوجوبا
نحوه استفاده روغن جوجوبا

عوارض جانبی و خطرات احتمالی

از آنجا که روغن جوجوبا ضد حساسیت است ، به طور کلی استفاده از آن به صورت موضعی بی خطر است.
با این حال ، موارد نادری وجود دارد که روغن جوجوبا باعث واکنش آلرژیک شده است. علائم شامل کهیر و خارش بوده است.
برای جلوگیری از این عوارض ، قبل از استفاده از روغن جوجوبا حتما تست پچ (توضیح داده شده در بالا) را انجام دهید.
به منظور استفاده از روغن جوجوبا در برنامه روزانه مراقبت از پوست ، مهم است که روغن جوجوبای ارگانیک و فشرده شده و خالص را از فروشگاه معتبر خریداری کنید.

سخن پایانی

روغن جوجوبا دارای خواص درمانی متنوعی است که ممکن است در درمان بیماری های پوستی مانند آکنه ، اگزما و پسوریازیس موثر باشد.
با استفاده از آن به عنوان پاک کننده ، مرطوب کننده یا درمان کننده لک می توانید از مزایای آن بهره مند شوید. این ماده معمولاً در هرجای بدن ، از جمله صورت ، بدون رقیق شدن قابل استفاده است.
در صورت بروز بثورات یا واکنش آلرژیک دیگر ، استفاده از آن را قطع کنید.

79,000 تومانافزودن به سبد خرید

2 دیدگاه برای روغن جوجوبا

  1. مامان میلاد

    برای از بین بردن چین و چروک کسی نتیجه گرفته؟ من تعریف روغن جوجوبا رو زیاد شنیدم ولی بیشتر برای مو دیدم استفاده میکنن اگر روی چین و چروک هم تاثیر داره حتما تهیه میکنم.

    • تیم پشتیبانی کنجد

      سلام دوست عزیز
      تاثیر روغن جوجوبا بر روی چین و چروک صورت و کلاژن سازی پوست و به دنبال آن جوانسازی پوست اثبات شده است
      امیدواریم دوستانی که استفاده کردند هم با اعلام نظرشون به شما کمک کنند

  2. arezou.panahi

    سلام به همگی من از این روغن استفاده کردم به توصیه یکی از دوستام و از شما هم خریدم
    میخوام به مامان میلاد عزیز بگم که تو استفاده ازش شک نکن چون نتیجه اش رو قطعا میبینی عزیزم من چین و چروکای جزیی داشتم قبل از شروع استفاده ازش روغن جوجوبا عکس گرفتم از صورتم و الان بعد از 5هفته استفاده تقریبا مداوم نتیجه تو عکس کاملا مشخصه خیلی خوشحالم

    • تیم پشتیبانی کنجد

      سلام دوست عزیز
      بسیار خوشحالیم که تونستیم رضایت شما رو جلب کنیم
      ممنون از نظرتون 🙂

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا